(Con)Stiinta Prosperitatii

Ghid Practic pentru Vremuri in schimbare

Abundenta materiala este un efect!

Manifestarea Prosperitatii presupune inainte de toate, eliberarea de blocajele emotionale si mentale. Unde exista armonie este imposibila manifestarea saraciei. Armonia ne conecteaza cu Universul si nimeni nu este mai bogat decat Universul!

In acest curs vom lucra pe trei directii de actiune:

 • Eliberarea blocajelor emotionale
 • Rescrierea programelor mentale (individual si in Matricea Informationala)
 • Cresterea vibratiei in vederea accesarii Abundentei si Prosperitatii*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice)

Se spune ca la baza atingerii celui mai inalt potential sta Stiinta de a fi bogat. Obiectivul nostru major este evolutia, de aceea dreptul de a fi bogati este un drept dobandit prin nastere.

Fiecare om vrea - in mod natural – sa devina tot ceea ce poate fi mai bun si astfel, succesul in viata se raporteaza la indeplinirea acestui deziderat. A fi bogat inseamna de fapt, a trai o viata mai bogata, mai plina si abundenta.

Bogatia nu inseamna in principal bani, ci in primul rand inseamna abundenta emotiilor, a relatiilor, a experientelor, inseamna rezolvari si impliniri pe toate planurile si asta presupune intr-adevar sa ne folosim de lucruri, iar pentru a ne folosi de ele, trebuie sa le avem.

Daca neglijam acest studiu, nu facem altceva decat sa renuntam la a ne indeplini datoria fata de noi si fata de umanitate. Nu exista dar mai frumos pe care-l putem returna Universului si umanitatii, decat acela de a fi atat de buni cat putem FI!

Atunci cand experimentam blocaje materiale, inseamna ca INAINTE ca acestea sa fi aparut in plan fizic, am experimentat blocaje energetice.

Masura in care poate inca resimtim in prezent unele lipsuri este chiar masura in care inca avem blocaje energetice.

Intrebarea se pune astfel:

Cum iti evaluezi relatia cu Abundenta si Prosperitatea? Exista loc de imbunatatire?

Daca vreuna din situatiile de mai jos, iti suna familiar:

 • Nu crezi ca e “spiritual” sa “faci” bani
 • Vrei sa castigi mai mult, dar nu stii cum
 • Exista o voce critica care iti spune ca nu toata lumea reuseste
 • Amani si te autosabotezi la nesfarsit

Atunci e bine sa-ti reamintesti ca:

Banii sunt un instrument grozav – te vor duce acolo unde iti doresti, dar nu vor lua vreodata locul “soferului”.

Fa CEVA care te ajuta sa eliberezi credintele limitative si

tiparele autosabotoare in privinta Abundentei si Prosperitatii. Ceea ce

probabil te tine pe loc nu se datoreaza nesansei sau nepriceperii, ci

unor blocaje energetice si “adevaruri” despre bani, care ti-au creat aceasta realitate pana acum.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronie)

In cursul de fata invatam sa:

 • Eliberam eventualele “juraminte de saracie”, de la nivelul primei chakre
 • Lucram energetic pentru rezolvarea temelor vulnerabilitatii, a neputintei in exprimarea nevoilor, a neasumarii puterii personale, a furiei neacceptate si a programului “Nu merit” de la nivelul chakrei a doua
 • Identificam credintele limitative cu privire la Abundenta si Prosperitate
 • Trecem printr-un proces de “Detoxifiere emotionala”
 • Identificam elementele cheie din propria Harta a banilor
 • Ne rescriem credintele limitative cu ajutorul propriului exercitiu personalizat de transformare
 • Rescriem programele mentale din Matricea Informationala
 • Ne crestem vibratia in vederea accesarii Abundentei

De regula nu facem suficient pentru a permite Abundentei sa intre in vietile noastre - fara ca asta sa insemne ca facem neaparat, ceva gresit.

Daca nu atragem abundenta banilor, a relatiilor, a oportunitatilor pe care afirmam ca le dorim, este evident ca avem niste credinte limitative sau ca nu avem ceea ce se numeste (Con)stiinta bogatiei si prosperitatii”

Majoritatea oamenilor afirma ca se gandesc la bani atunci cand au de platit facturi, dar atunci, ei se gandesc de fapt, la LIPSA banilor - aici este diferenta intre a te ingrijora ca nu ai bani si a te gandi la abundenta.

Concluzia este ca daca abundenta nu se manifesta in viata noastra, inseamna ca vibrational (adica la nivel de ganduri, sentimente si atentie) nu suntem ALINIATI cu ceea ce ne dorim.

Eliberam programele care nu ne mai servesc si facem trecerea la o vibratie mai inalta, exact cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala, a exercitiilor meditative si a celor tematice, cuprinse in acest curs.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice)

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1,2,3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si materialelor video realizate.

Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


Cuprinsul cursului


  Eliberarea blocajelor emotionale prin lucru energetic pe chakrele de baza
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata acest lucru! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).