Qhbhaxqpsvi6bqnblaxx

Chakra a saptea - 7 Nivele de Manifestare

Chakra Coroana - Sahasrara

 


sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.

Cei mai multi dintre noi ne antrenam riguros in profesie si in alte zone importante din viata, totusi lucram pozitiv doar asupra catorva dintre chakre. Mintea este foarte adesea supra-dezvoltata si incearca sa traiasca pragmatic, in detrimentul abilitatilor naturale ale sufletului, in detrimentul simtirii emotiilor profunde, al starilor spirituale ale iubirii, puterii, conexiunii si intuitiei. Corpul este adesea tratat ca o masina care trebuie hranita, exersata si odihnita numai dupa ce aceasta se comporta corespunzator si isi face treaba.

Desi exista un soi de mister si neintelegeri cu privire la sistemul chakrelor, in acelasi timp exista cateva adevaruri fundamentale cu privire la acesti centri energetici de putere. Ceea ce ma fascineaza - dincolo de existenta chakrelor - este felul in care ele ne dicteaza TOT ceea ce facem in aceasta intrupare, in plan fizic si modul in care ne implinim misiunea in viata.

Sistemul chakrelor reprezinta practic, circuitul energetic ce ne permite sa experimentam fiecare aspect major al vietii.

In acest modul, ne vom ocupa exclusiv de Chakra a saptea – Chakra Coroana. Denumirea sa in sanscrita este Sahasrara si inseamna

“Lotusul cu 1000 de petale” – simbolul trezirii spirituale.

Culoarea care îi este asociată este violetul, deşi în unele cazuri ale persoanelor foarte evoluate spiritual, se poate observa purpuriul sau chiar albul argintiu sau albul auriu, după caz. În Ştiinţa Iniţiatică se spune că din această chakră porneşte Cordonul de Aur care ne leagă direct de Sursa Creaţiei, aşa cum Cordonul de Argint ce porneşte din Chakra Mulhadara (Radacina) ne conectează cu alte planuri din Universul Spiritual.

În funcţie de cunoaşterea spirituală acumulată se poate manifesta una dintre cele trei culori menţionate, iar cei care ajung să-şi deschidă parţial sau integral Sahasrara pot cunoaşte orice despre legile şi manifestările spirituale ale lucrurilor, de oriunde şi deseori astfel de oameni pot oferi un răspuns direct şi simplu la probleme complexe cărora alţii se străduiesc să le dea de capăt.

Legată de glanda Pituitară, cea care comunică atât cu sistemul de glande endocrine cât şi cu sistemul nervos central, prin hipotalamus, cea de-a 7-a chakră, Sahasrara sau Chakra Coroana, supranumită şi Chakra Purei Conştiinţe, determină câmpul informaţional universal, de circa 4.2m. Chakra este localizată pe vârful capului şi prin hipofiză coordonează creierul - în ceea ce priveşte echilibrul fizic şi psihic, vorbirea, vederea, somnul şi secreţia serotoninei de către epifiză (glanda pineală).


 

Aceasta chakra ne permite sa vedem divinitatea in fiecare fiinta pe care o intalnim - chiar si in aceia care par a ne fi dusmani. Aici isi are sediul sentimentul ca suntem separati de Dumnezeu, dar tot aici isi poate gasi si vindecarea. Tot la acest nivel se regasesc si conceptele de Rai si Iad si felul in care il percepem pe Dumnezeu.

In chakra a 7-a se afla potentialul experimentarii Uniunii cu tot ceea ce exista si intelegerea faptului ca toti suntem Unul si ca nu exista separare. Aici este sediul pentru Transcendenţă si Iluminare.

Semnele unei Chakre Coroana slabite sunt:

 • Frustrarea și migrene frecvente.
 • Determină starea de şoc, înstrăinarea şi depresia, ajungând la senzaţia de a fi “părăsit de Dumnezeu”
 • Incertitudinea, dispariția scânteii fizică de bucurie
 • Slaba conexiune cu Puterea Creatoare
 • Senzatia de singuratate
 • Sentimentul ca nu meriti ajutorul Divin
 • Senzatia ca Dumnezeu ca te-a abandonat (furie impotriva Lui)
 • Te simti separat de oamenii din jur
 • Exista oameni pe care-i percepi ca fiind buni si pe altii ca fiind mai putin buni
 • Exista oameni pe care-i judeci, oameni care-ti par a fi dusmani, te temi ca exista oameni care ar putea sa-ti faca rau, oameni in care n-ar trebui sa ai incredere
 • Te temi ca exista pericole in afara ta si e nevoie sa te protejezi
 • Simti ca viata nu-i sigura si esti intr-o continua lupta cu ceea ce ti se intampla
 • Te simti neputincios in fata experientelor din viata ta
 • Incapacitatea de a avea încredere în viaţa trăită, de a avea încredere în sine însuşi
 • Indepărtare de Dumnezeu printr-o gândire bazată strict pe logică
 • Lipsa unei viziuni de ansamblu în privinţa desfăşurării propriei existenţe
 • Tulburări cerebrale ale emisferei drepte care pot duce la înţelegerea greşită a noţiunilor spirituale dacă acestea sunt abordate

Ce poate face acest curs pentru tine:

 • Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 • Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 • Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 • Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 • Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 • Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 • Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 • Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 • Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 • Ai acces pe viata la platforma online ce gazduieste cursul

Simpla lui parcurgere iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

In modulul de fata invatam:

 • Particularitatile Chakrei Coroana– caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele Chakrei Coroana cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare - Metode si Exercitii specifice Chakrei Coroana
 • Echilibrare - Metode si Exercitii specifice si generale
 

“Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat workshop-ul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu mai imi este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri).

Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici! Multumesc Liliana si Mihaela!”

“Daca esti intr-un inceput al explorarii constiintei, si vrei mai mult, dar esti aproape innecat in informatie lipsita de cunoastere care iti ocupa timpul si mintea;

Daca ai nevoie de pace launtrica, dar o parte din tine spune ca nu a venit timpul , iar cealalta parte din tine tanjeste dupa ea;

Daca ai un rucsac in care ai adunat limitari, rani, temeri, vinovatii, neiertari dar pe care tu, de fapt, il vrei plin cu cele mai frumoase vise ale tale;

Daca simti ca a venit timpul sa-i dai sufletului ce-ti cere, dar nu stii cum, sau nu ai curaj, sau poate chiar crezi ca nu meriti;

Atunci inseamna ca sufletul tau pune piciorul in pragul eliberarii emotionale!

Fii alaturi de el, ia-l de mana si mergeti impreuna la cursul despre chakre si tehnici de eliberare emotionala!

Atentie, daca mintea nu intelege sa sustina sufletul in acest demers este mai bine sa mai astepti - pentru ca mintea nu poate percepe energiile subtile pe care sufletul le recunoaste, le simte, dar pe care ea, mintea, intr-un anumit stadiu al evolutiei sale, refuza sa le valideze!

PS - Nu uita sa-ti iei cu tine si Intuitia - veti face o echipa imbatabila!”

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT si Matrix Reimprinting acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2 si 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy – predate de Master EFT Karl Dawson, fondator Matrix Reimprinting. Ea are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor Ateliere de lucru EFT organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual.

Pentru a afla informatii in plus despre cea care urmeaza sa va insoteasca in acest curs, accesati pagina de profil: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/


Cuprinsul cursului


  Particularitatile Chakrei Coroana
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Corespondentele Chakrei Coroana cu corpul fizic
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata sa ramaneti asa! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita, fara a vi se solicita vreo explicatie suplimentara.

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.