6wpplrpzrqo7q7qpnf1j

Chakra a treia - 7 Nivele de Manifestare

Chakra Plexului Solar - Manipura

 

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.


Chakra plexului solar – cea de-a treia chakra – este considerata centrul ego-ului si a stimei de sine, guvernand procesul de digestie, deopotriva a hranei si a ideilor. Ea este localizata in zona cuprinsa intre abdomenul superior, stomac si partea centrala a spatelui, de multe ori vizualizata ca un soare central cu raza de 7 cm in jurul buricului.

Denumirea sa in sanscrita este Manipura si inseamna “Orasul nestematelor”, dat fiind ca aici ne simtim puternici si capabili in imaginea noastra de sine, gasind perle de claritate, intelepeciune si incredere in sine atunci cand aceasta chakra este in echilibru. Culoarea corespondenta este galben si este atasata elementului foc - aceasta chakra corespunde focului nostru interior.

Este centrul personalitatii si sediul emotiilor. De aici experimentam sentimentul de mandrie de sine, de incredere in noi, sau dimpotriva, fricile si devalorizarea personala. Cand ne e frica spunem ca avem “un nod in stomac”. Organele invecinate sunt supuse influentei acestei chakre - in mod special ficatul, splina, vezica biliara si stomacul, tot ce este important pentru asimilarea alimentelor si digestiei. Adaugam muschiul diafragma legat de respiratie si avem intreaga zona speciala atinsa si sensibila la emotiile noastre.

Rolul emotiilor este sa ne informeze despre directia spre care mergem in crearea vietii noastre si mai ales a ceea ce vrem sa devenim. Ele sunt indicatorul frecventei pe care vibram in fiecare clipa si actioneaza asupra sanatatii corpului energetic si a chakrelor. Furia sau tristetea, emotiile negative in general, sunt foarte grele in comparatie cu bucuria, pacea, iubirea si entuziasmul. E primordial sa ne ascultam emotiile, sa aflam daca mergem spre a fi bine sau nu.


 

Ce poate face acest curs pentru tine:

 • Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 • Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 • Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 • Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 • Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 • Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 • Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 • Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 • Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 • Ai acces pe viata la platforma online ce gazduieste cursul

Simpla lui parcurgere iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

Daca suntem decuplati de emotiile ce le traim, nu constientizam la ce nivel profund suntem tristi, frustrati, furiosi, depresivi. Si in acest timp, emotia respectiva nu sta pe loc, ci isi incepe cristalizarea in corpul energetic, incetinindu-ne chakrele. In cele din urma, corpul fizic ne va informa despre aceasta cristalizare, intr-un mod de obicei dureros.

Chakra plexului solar este soarele nostru interior. Calitatea principala a soarelui este stralucirea. Sa fim persoane stralucitoare, concentrandu-ne pe propriul sentiment de multumire si impacare cu sine, cu ceilalti, cu Universul.

Semnele unei Chakre slabite a Plexului Solar sunt:

 • Abuz, dominatie
 • Servitudine, pasivitate
 • Epuizare, oboseala cronica
 • Manie excesiva, explozii temperamentale
 • Lipsa de respect de sine, abuzul fata de propria persoana
 • Digestie slaba
 • Codependenta
 • Lipsa de vointa

Semnele unei Chakre echilibrate a Plexului Solar sunt:

 • Respect de sine, autodisciplina
 • Comportament proactive
 • Vitalitate, rezistenta, stamina
 • Hotarare
 • Incredere
 • Curaj
 • Simtul umorului
 • Simt etic, corectitudine

In modulul acesta invatam:

 • Particularitatile chakrei Plexului Solar – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele chakrei Plexului Solar cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare - Metode si Exercitii specifice chakrei Plexului Solar
 • Echilibrare - Metode si Exercitii specifice si generale
 

“Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat workshop-ul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu mai imi este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri).

Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici! Multumesc Liliana si Mihaela!”

“Daca esti intr-un inceput al explorarii constiintei, si vrei mai mult, dar esti aproape innecat in informatie lipsita de cunoastere care iti ocupa timpul si mintea;

Daca ai nevoie de pace launtrica, dar o parte din tine spune ca nu a venit timpul , iar cealalta parte din tine tanjeste dupa ea;

Daca ai un rucsac in care ai adunat limitari, rani, temeri, vinovatii, neiertari dar pe care tu, de fapt, il vrei plin cu cele mai frumoase vise ale tale;

Daca simti ca a venit timpul sa-i dai sufletului ce-ti cere, dar nu stii cum, sau nu ai curaj, sau poate chiar crezi ca nu meriti;

Atunci inseamna ca sufletul tau pune piciorul in pragul eliberarii emotionale!

Fii alaturi de el, ia-l de mana si mergeti impreuna la cursul despre chakre si tehnici de eliberare emotionala!

Atentie, daca mintea nu intelege sa sustina sufletul in acest demers este mai bine sa mai astepti - pentru ca mintea nu poate percepe energiile subtile pe care sufletul le recunoaste, le simte, dar pe care ea, mintea, intr-un anumit stadiu al evolutiei sale, refuza sa le valideze!

PS - Nu uita sa-ti iei cu tine si Intuitia - veti face o echipa imbatabila!”

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT si Matrix Reimprinting acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2 si 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy – predate de Master EFT Karl Dawson, fondator Matrix Reimprinting. Ea are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor Ateliere de lucru EFT organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual.

Pentru a afla informatii in plus despre cea care urmeaza sa va insoteasca in acest curs, accesati pagina de profil: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/


Cuprinsul cursului


  Particularitatile Chakrei Plexului Solar
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Corespondentele Chakrei Plexului Solar cu corpul fizic
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata sa ramaneti asa! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita, fara a vi se solicita vreo explicatie suplimentara.
 

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.