Pachet 4 sesiuni individuale

Procedura de Pace Personala

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Schimbarile neplanificate nu sunt usoare de regula, pentru noi. Cel mai bine facem fata schimbarilor atunci cand avem optiuni si putem alege constient care este perspectiva prin care privim lucrurile si implicit, care sunt emotiile pe care alegem sa le cultivam si care sunt cele pe care vrem sa le eliberam.

Pentru asta avem nevoie deopotriva, de instrumente puternice care sa ne sustina si de oameni pe care ne putem baza. Am bucuria de-a arata ca metodele energetice ne ajuta sa aducem la suprafata cea mai buna varianta a noastra, de-a fi.

De aceea fac un pas in fata celor care au nevoie, oferind ceea ce personal am testat ca functioneaza: Tehnici de Eliberare Emotionala, Reprogramarea Matricei si alte metode energetice cunoscute si aplicate de mii de oameni in lume.


 

Daca rezonati cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, puteti alege sa lucram impreuna, pentru:

– Clarificarea situatiilor de viata cu care va confruntati
– Intelegerea si primirea darurilor aduse de acestea si
– Invatarea metodelor de echilibrare energetica

In urma programului pe care-l parcurgem impreuna, veti invata tehnici care va sustin in toate aspectele vietii si va ajuta sa:
– Va aliniati partile fiintei
– Obtineti senzatia de bine si relaxare
– Eliberati blocajele si sa renuntati la tiparele negative subconstiente
– Obtineti libertatea si atingerea potentialului maxim
– Depasiti obstacolele ridicate de autosabotaj
– Va bucurati de incredere, putere interioara, iubire de sine si energie fizica

 

Procedura de pace personala nu este doar o modalitate de a "te simti un pic mai bine". Inteleasa corect, aceasta tehnica ar trebui sa fie nucleul de vindecare pentru fiecare persoana de pe pamant.

Majoritatea problemelor noastre emotionale si fizice sunt cauzate de evenimentele specifice nerezolvate, din care majoritatea pot fi usor rezolvate cu EFT.

Pe masura ce vom elimina bagajul emotional asimilat evenimentelor specifice din viata noastra, vom avea din ce in ce mai putine conflicte interioare, ceea ce se transpune intr-un nivel mai inalt al pacii personale si in mai putine emotii negative si suferinte.

Pentru multi dintre noi, aplicarea acestei proceduri va insemna incetarea problemelor “purtate” de-a lungul anilor, care nu au putut fi rezolvate prin alte metode.

Procedura de Pace Personala este un sistem pe care il aplicam in cadrul sedintelor individuale de lucru.

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1,2,3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si materialelor video realizate.

Detalii suplimentare: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine


“M-a ajutat sa creez un echilibru intre trup si suflet, intre aspiratiile mele si ceea ce sunt în prezent, sa am rabdare cu mine in drumul meu de maturizare si crestere.”

Iulian P.

“Am o stare foarte buna, care la randul ei imi atrage conjuncturi fericite! Cand aplic EFT, simt cum imi ridica vibratia si imi imbunatateste starea emotionala. Sunt mai constienta de mine.”

Carmen C.

„Nu stiam ce sete am, dar Fantana Cunoasterii s-a deschis si pentru mine.”

Ana G.

“Dintre multe alte metode de vindecare emotionala, aceasta mi s-a parut a fi simpla si cu rezultate. In primul rand am reusit sa iert. Si pentru mine acest lucru e un lucru mare!”

Sabina I.

“In fiecare zi au iesit la suprafata emotii de care nu eram deloc constienta pana acum. Ultimul sentiment care a iesit la suprafata a fost superficialitatea. Am lucrat pe el si de aici s-a produs un mare insight! S-a creat un gol undeva in mine si de acolo a iesit la suprafata iubirea pura! Un sentiment total de libertate. Il percep ca pe o schimbare de poli in viata mea.”

Andreea M.

Continuare testimoniale: http://eliberareemotionala.ro/marturii

Cuprinsul cursului


  Descriere
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Pregatirea sesiunilor de lucru
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Procedura de Pace Personala
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

Intrebari frecvente


In ce consta pachetul de sesiuni?
Pachetul cuprinde 4 sesiuni – total timp de lucru 4 ore si jumatate (prima sedinta – o ora si jumatate, plus 3 sedinte a cate o ora). Investitia este de 960 Ron/ pachet (gandit astfel, nu numai pentru avantajul material (33% reducere), dar in primul rand, pentru acoperirea unei game extinse de exercitii, indrumare, clarificare si rezolvare, plus sustinerea pe email, intre sesiuni).
Cum se desfasoara sesiunile de lucru?
Sesiunile se desfasoara online - prin Skype, indicativ “liliana_stanciu”
Care este perioada de valabilitate?
Puteti programa sesiunile in orice moment doriti, fara a fi limitat de o perioada de expirare. Vom stabili intalnirile de comun acord, in functie de programul ambelor parti. Va astept propunerea de programare prin email la: [email protected]
Cand sunt programate sesiunile de lucru?
Pentru programari, va astept mesajul prin email la: [email protected]