Metoda "Radical Forgiveness"

Procesul de Iertare Completa

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

“Adevarata munca a intelectului nu este sa gaseasca solutii la probleme, ci sa ceara iertare” spune Dr. Hew Len.

El raspunde la intrebarea: De ce sa (ne) iertam?

“Lipsa iertarii este cea mai mare toxina pe care am stocat-o in corpul nostru. Corpul nostru stie cum sa fie intreg. Gandurile noastre negative blocheaza caile neuronale si creeaza boli si dizarmonie intre celule.

In societatea moderna exista din ce in ce mai multe voci puternice si avizate care fac legatura intre stiinta si spiritualitate. Iar daca iti dai voie sa te deschizi, adevarul ca Toti suntem Unul – intreconectati intr-o Matrice a campului cuantic – face posibila intelegerea si simtirea faptului ca vindecand in tine orice urma de rana, vindeci in egala masura ranile celor din Matrice”.

Cred cu tarie ca Programul Iertarea completa (Radical Forgiveness) este puternic si important in FIECARE etapa a vietii noastre.

Programul se bazeaza - pe langa iertarea celor implicati in suferintele noastre - pe eliberarea rusinii si vinovatiei (aflate la nivel subconstient) pe care le purtam fata de propria persoana, astfel ca este ideal sa-l parcurgem o data la 4-6 luni. Cursul are termen nelimitat de accesare.


Cei mai multi dintre noi nu au fost vreodata invatati ca fiecare experienta de viata isi face aparitia ca urmare a unei invitatii energetice. De aceea poate, rezonez atat de mult cu ceea ce spune Iyanla Vanzant cand afirma ca

“Practica Iertarii este biletul catre vitalitate, claritate si libertate”

Iar daca te intrebi cum te-ar putea ajuta Practica Iertarii, ea ne raspunde simplu:


“Practica dezvolta aptitudinea. Aptitudinea duce catre maiestrie. Cand maiestrim Practica Iertarii, aceasta devine simpla si naturala ca respiratia. Cand stim cum sa iertam cu-adevarat, eliminam atat excesele mintii cat si greutatea emotiilor negative care ne tin blocati in tipare repetitive, in experiente si circumstante nesanatoase si neproductive.

Calea sigura prin care ne putem crea o viata implinita este prin iertarea trecutului. Eliberand trecutul, ne umplem de energie in Prezent. Tot ceea ce experimentam in viata vine din energia noastra. Oamenii si experientele apar ca urmare a invitatiilor energetice pe care le lansam.”


Iertarea ne sprijina sa crestem intr-un nou mod de a gandi, a fi si a trai – ne intareste “muschii” mentali, emotionali si spirituali. In procesul iertarii suntem in masura sa identificam gandurile si credintele limitative.


Fie ca experimentezi stari moderate de disconfort sau blocaje majore in orice zona sau activitate, cel mai probabil ca neiertarea exista si in viata ta, fie ca in mod constient sau fara sa stii ca ai instalat un astfel de program.

Programul Suferintei nu este unul usor de digerat. Putem sti oricat de multa teorie, dar asta nu ne-ajuta pana cand corpul nostru emotional nu invata Adevarul, astfel incat sa-l transmita in “muschi si oase”, iar tiparele credintelor limitative sa nu mai doara atat.

Te astept sa exersam impreuna, astfel incat corpurile noastre - fizic, psihic si emotional - sa lucreze impreuna, pentru cea mai buna varianta care putem fi.

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Master Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2, 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si a materialelor video realizate pe canalul sau youtube. Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata acest lucru! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita.