7 Niveluri de Manifestare

Lucru energetic pe chakre

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (a cesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Cei mai multi dintre noi ne antrenam riguros in profesie si in alte zone importante din viata, totusi lucram pozitiv doar asupra catorva dintre chakre. Mintea este foarte adesea supra-dezvoltata si incearca sa traiasca pragmatic, in detrimentul abilitatilor naturale ale sufletului, in detrimentul simtirii emotiilor profunde, al starilor spirituale ale iubirii, puterii, conexiunii si intuitiei . Corpul este adesea tratat ca o masina care trebuie hranita, exersata si odihnita numai dupa ce aceasta se comporta corespunzator si isi face treaba.

Aplecandu-ne asupra lucrului pe chakre vom vedea ca daca vrem sa ne indeplinim menirea in viata, nici o parte din noi nu poate ramane in “stare latenta”. Este nevoie de o cantitate incredibila de energie pentru a ne mentine talentele naturale ascunse, in stare latenta sau blocate. Trezirea tuturor celor douasprezece nivele ale fiintei noastre are ca rezultat trezirea fata de potentialul deplin. Fiecare chakra este un centru de energie care alimenteaza cu informatii, direct modul in care ne implinim scopul in viata, in fiecare moment.


“Sistemul de chakre este o idee careia i-a venit din nou timpul. “Din nou” intrucat chakrele sunt elemente antice de evolutie spirituala, avandu-si radacinile in trecutul indepartat. Interesul renascut in prezent pentru chakre e o marturie a nevoii de sisteme spirituale cu aplicatie pe corpul fizic, ce cuprind intregul spectru al experientelor umane, de la cer la pamant.

Desi e minunat ca atat de multi oameni sunt interesati acum sa cunoasca sistemul de chakre, pericolul unei asemenea popularizari e ca subiectul s-ar putea banaliza. Cuvantul e vehiculat in general in conversatii, fara ca oamenii sa-l inteleaga contextual sau original ca intelepciune ezoterica a celor aflati in cautarea unor stari mai inalte de constiinta”. Anodea Judith

De aceea, dincolo de toate informatiile oferite in acest curs si dincolo chiar de existenta volumului generos de exercitii practice puse la dispozitie, cunoasterea chakrelor vine in cele din urma, prin experienta directa. Acesta este scopul pe care l-am avut in vedere atunci cand am structurat modulele Seriei 7 Nivele de Manifestare – Lucrul pe chakre, in cel mai simplu, clar si accesibil mod, astfel incat aplicabilitatea in viata reala sa fie imediata si eficienta.

Iti poti trezi Energia Vietii in moduri diverse, precum: rugaciunea, devotiunea, veneratia, introspectia, meditatia, practicile yoga, respiratia, vointa, discernamantul, cunoasterea sau purificarea corporala, dar in acest curs iti punem la dispozitie multiple exercitii punctuale, scurte ca durata si puternice, care folosesc elemente de miscare, respiratie, meditatie sau lucru energetic cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, din care poti alege doua, trei sau mai multe, in functie de propriul ritm si program.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea).

Desi exista mult mister si neintelegeri in jurul semnificatiei chakrelor, nu este nimic cu-adevarat misterios sau mistic cu privire la acestea.

O chakra este pur si simplu o locatie sau un portal intr-o structura-gazda, respectiv un sistem ce permite intrarea unei energii de un anumit tip. Odata ce este in interior, aceasta e capabila de a se contopi cu energia existenta in gazda, ceea ce duce la schimbarea ambelor energii. Apoi, noua energie se exprima inapoi prin acelasi portal sau este transmutata intr-o vibratie sau calitate diferita, iar acest lucru sporeste atat energia gazdei cat si calitatea energiei care este trimisa inapoi in lume.

Informatiile chakrelor nu sunt speculatii intelectuale – ele devin reale atunci cand fiecare dintre noi are propria experienta cu privire la actiunea lor. Un sir intreg de “intamplari” mi-a scos in cale multe date in acest sens in ultima vreme si toate au dus la intelegerea sistemului chakrelor, ca piatra de temelie a transformarii noastre.

Cel mai important indemn pe care ti-l pot face este: Elibereaza-te de gandirea negativa, prin EFT si puterea chakrelor – descopera adevarata libertate prin stergerea programelor limitative, dincolo de juramintele negative la nivelul celor 7 chakre legate de planul fizic!

Chakra intai: La nivelul corpului – Transcenderea Juramantului de a fi loial – sau rebel, dupa caz – cea mai timpurie paradigma a banilor; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a doua: La nivelul sentimentelor, a simturilor si a emotiilor – Transcenderea Juramantului de a-ti limita cele mai profunde dorinte; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a treia: La nivelul sinelui individual – TranscendereaJuramantului de a fi invizibil, ”la locul tau”, sau cum vor altii sa fii; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a patra: La nivelul relatiilor cu ceilalti – Transcenderea Juramantului de a fi autocritic si perfect; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a cincea: La nivelul felului in care iti afirmi limitarile – Transcenderea Juramantului de a da glas limitarilor, a tuturor negativismelor, in detrimentul Adevarului Inimii; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a sasea: La nivelul felului in care te arati lumii – Transcenderea Juramantului de a manifesta si intruchipa limitarile; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

Chakra a saptea: La nivelul felului in care esti conectat la Sursa – Transcenderea Juramantului de a experimenta Divinul ca fiind limitat; identificarea principalelor manifestari in cazul dezechilibrelor la nivelul acestei chakre.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea).

Ce poate face acest curs pentru tine:

 1. Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 2. Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 3. Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 4. Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 5. Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 6. Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 7. Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 8. Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 9. Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 10. Ai acces pe viata la platforma online ce gazduieste cursul

Simpla parcurgere a cursului iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Master Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2, 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si a materialelor video realizate pe canalul sau youtube. Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


In acest curs, sunt acompaniata de partenera mea, Daniela Jula pe care v-o prezint aici:


Continutul Pachetului 7 Nivele de Manifestare consta in modulele aferente celor 7 chakre principale.

Fiecare modul in parte contine:

 • Particularitatile fiecarei chakrei – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele fiecarei chakrei cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare - Metode si Exercitii specifice fiecarei chakre
 • Echilibrare - Metode si Exercitii specifice si generale pentru fiecare chakra
 • 7 Webinare practice (Fundamente Lucrul cu sinele si fiecare chakra)
 • Resursele de integrare a invataturilor din cele 7 webinare, in viata de zi cu zi

In total 35 fisiere script, 52 audio si 9 video cu informatii, descrieri, explicatii, aplicatii, sinteze, meditatii, exercitii, afirmatii, recomandari si pasi de lucru.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea)

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata sa ramaneti asa! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita, fara a vi se solicita vreo explicatie suplimentara.

“Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat cursul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu imi mai este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri). Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici!

“Daca esti intr-un inceput al explorarii constiintei si vrei mai mult, dar esti aproape innecat in informatie lipsita de cunoastere care iti ocupa timpul si mintea;

Daca ai nevoie de pace launtrica, dar o parte din tine spune ca nu a venit timpul , iar cealalta parte din tine tanjeste dupa ea;

Daca ai un rucsac in care ai adunat limitari, rani, temeri, vinovatii, neiertari dar pe care tu, de fapt, il vrei plin cu cele mai frumoase vise ale tale;

Daca simti ca a venit timpul sa-i dai sufletului ce-ti cere, dar nu stii cum, sau nu ai curaj, sau poate chiar crezi ca nu meriti;

Atunci inseamna ca sufletul tau pune piciorul in pragul eliberarii emotionale! Fii alaturi de el, ia-l de mana si mergeti impreuna la cursul despre chakre si tehnici de eliberare emotionala.

Atentie, daca mintea nu intelege sa sustina sufletul in acest demers este mai bine sa mai astepti - pentru ca mintea nu poate percepe energiile subtile pe care sufletul le recunoaste, le simte, dar pe care ea, mintea, intr-un anumit stadiu al evolutiei sale, refuza sa le valideze!

PS - Nu uita sa-ti iei cu tine si Intuitia - veti face o echipa imbatabila!”

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea).