Harta Banilor

Workshop practic de lucru

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Abundenta materiala este un efect!

Manifestarea Prosperitatii presupune inainte de toate, eliberarea de blocajele emotionale si mentale. Unde exista armonie este imposibila manifestarea saraciei. Armonia ne conecteaza cu Universul si nimeni nu este mai bogat decat Universul!


Se spune ca la baza atingerii celui mai inalt potential sta Stiinta de a fi bogat. Obiectivul nostru major este evolutia, de aceea dreptul de a fi bogati este un drept dobandit prin nastere.

Fiecare om vrea - in mod natural – sa devina tot ceea ce poate fi mai bun si astfel, succesul in viata se raporteaza la indeplinirea acestui deziderat. A fi bogat inseamna de fapt, a trai o viata mai bogata, mai plina si abundenta.

Bogatia nu inseamna in principal bani, ci in primul rand inseamna abundenta emotiilor, a relatiilor, a experientelor, inseamna rezolvari si impliniri pe toate planurile si asta presupune intr-adevar sa ne folosim de lucruri, iar pentru a ne folosi de ele, trebuie sa le avem.

Daca neglijam acest studiu, nu facem altceva decat sa renuntam la a ne indeplini datoria fata de noi si fata de umanitate. Nu exista dar mai frumos pe care-l putem returna Universului si umanitatii, decat acela de a fi atat de buni cat putem FI!

Atunci cand experimentam blocaje materiale, inseamna ca INAINTE ca acestea sa fi aparut in plan fizic, am experimentat blocaje energetice.

Masura in care poate inca resimtim in prezent unele lipsuri este chiar masura in care inca avem blocaje energetice.

Intrebarea se pune astfel:

Cum iti evaluezi relatia cu Abundenta si Prosperitatea? Exista loc de imbunatatire?

Daca vreuna din situatiile de mai jos, iti suna familiar:

  • Nu crezi ca e “spiritual” sa “faci” bani
  • Vrei sa castigi mai mult, dar nu stii cum
  • Exista o voce critica care iti spune ca nu toata lumea reuseste
  • Amani si te autosabotezi la nesfarsit

Atunci e bine sa-ti reamintesti ca:

Banii sunt un instrument grozav – te vor duce acolo unde iti doresti, dar nu vor lua vreodata locul “soferului”.

Fa CEVA care te ajuta sa eliberezi credintele limitative si

tiparele autosabotoare in privinta Abundentei si Prosperitatii. Ceea ce

probabil te tine pe loc nu se datoreaza nesansei sau nepriceperii, ci

unor blocaje energetice si “adevaruri” despre bani, care ti-au creat aceasta realitate pana acum.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronie)

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1,2,3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si materialelor video realizate.

Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata acest lucru! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).