Ylnmd0ujrksyra9gkdnv

Chakra a sasea - 7 Nivele de Manifestare

Chakra celui de-al Treilea Ochi - Ajna

 

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:


*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.

Cei mai multi dintre noi ne antrenam riguros in profesie si in alte zone importante din viata, totusi lucram pozitiv doar asupra catorva dintre chakre. Mintea este foarte adesea supra-dezvoltata si incearca sa traiasca pragmatic, in detrimentul abilitatilor naturale ale sufletului, in detrimentul simtirii emotiilor profunde, al starilor spirituale ale iubirii, puterii, conexiunii si intuitiei. Corpul este adesea tratat ca o masina care trebuie hranita, exersata si odihnita numai dupa ce aceasta se comporta corespunzator si isi face treaba.

Desi exista un soi de mister si neintelegeri cu privire la sistemul chakrelor, in acelasi timp exista cateva adevaruri fundamentale cu privire la acesti centri energetici de putere. Ceea ce ma fascineaza - dincolo de existenta chakrelor - este felul in care ele ne dicteaza TOT ceea ce facem in aceasta intrupare, in plan fizic si modul in care ne implinim misiunea in viata.

Sistemul chakrelor reprezinta practic, circuitul energetic ce ne permite sa experimentam fiecare aspect major al vietii.

In acest modul, ne vom ocupa exclusiv de Chakra a sasea – Chakra celui de-al Treilea Ochi. Denumirea sa in sanscrita este Ajna si inseamna “Autoritate” sau “Putere nelimitata”, recunoscandu-se astfel, ca aici se afla sursa intelepciunii si a discernamantului.

Cand aceasta chakra este echilibrata ne ascultam intuitia. Luam decizii bazandu-ne pe ghidul interior. Ne urmam visele, suntem inspirati, imaginatia ne este creatoare. Este aliata chakrei inimii deschise, este o raza de vindecare si permite vindecarea chiar la distanta.

Daca al 3-lea ochi este inchis, suntem mult influentabili, ne lasam condusi de altii, avem dificultati in a face alegeri. Daca este prea deschis, debordam de imaginatie, ne facem filme in care credem si traim la marginea vietii concrete. In exces, putem avea halucinatii si impresia ca suntem persecutati.


 

Acesta chakra este asadar, legata la mentalul divin (mentalul superior) si aflata in echilibru inseamna o intuitie clara si sigura - ne auzim acea mica voce interioara, fara dubii.

Ce ne incurca e ca aceeasi zona, al 3-lea ochi e si sediul mentalului inferior - intelectul – iar noi traim intr-o societate unde intelectul este rege, logica si rationamentul primeaza. Si cum in capul nostru e mult zgomot, apare bariera principala care nu ne permite sa mai auzim mica voce interioara.

Foarte multa energie este cheltuita de mentalul inferior. Nu trebuie sa uitam ca fiinta umana este multidimensionala, nu liniara. Gandirea intelectuala este lineara, plaseaza intelegerile unele dupa altele. Astfel, cand vrem sa ne intelegem motivatiile, singurul sau domeniu de referinta va fi trecutul, ce avem in celule, ce am experimentat.

Deci tot ce nu am facut, nu e luat in considerare. Ne bazam pe mental si reproducem doar ceea ce cunoastem.

Pentru a invata lucruri noi trebuie sa ne conectam la mentalul superior, care este cuantic, nelimitat. Putem obtine tot ce vrem in vietile noastre pentru ca Universul ne sprijina, este langa, in fata, si in spatele nostru, ne tine de mana, este sub pasii nostri si deasupra.

Semnele unei Chakre echilibrate a Celui de-al Treilea Ochi sunt:

 • Detasarea de bunurile materiale
 • Eliberarea fricii de moarte
 • Dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale,
 • Accesul la informatii cu privire la vietile trecute
 • Decizii bazate pe intuitive, Viziune clara in ceea ce priveste directia vietii
 • Bazare pe propria ghidare interioara

Este posibil ca Ajna sa fie inchisa sau dezechilibrata daca ne confruntam cu urmatoarele:

 • Dureri de cap dese si migrene (ce anume nu vrem sa vedem viata noastra?)
 • Nu credem ca ne putem schimba
 • Probleme cu vederea, cu ochii si/sau cu vizualizarea
 • Cosmaruri sau halucinatii
 • Sinuzita sau probleme cu sinusurile
 • Ne simtim neintelesi/ nesustinuti
 • Ganduri negative, teama, confuzie, neincredere
 • Credinte negative si tipare mostenite din familie care ne tin blocati
 • Influentabili
 • Greutate in vizualizare
 • Confuzie cu privire la viata si menire
 • Teama de a fi tu insuti
 • Indoiala, teama de a alege gresit
 • Neincredere in sine si in ceilalti
 • Nevoie de aprobarea celorlalti
 • Lipsa responsabilitatii fata de propriile actiuni si vorbe

Ce poate face acest curs pentru tine:

 • Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 • Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 • Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 • Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 • Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 • Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 • Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 • Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 • Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 • Ai acces pe viata la platforma online ce gazduieste cursul

Simpla lui parcurgere iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

In modulul de fata invatam:

 • Particularitatile Chakrei celui de-al Treilea Ochi – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele Chakrei celui de-al Treilea Ochi cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare - Metode si Exercitii specifice Chakrei celui de-al Treilea Ochi
 • Echilibrare - Metode si Exercitii specifice si generale
 

“Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat workshop-ul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu mai imi este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri).

Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici! Multumesc Liliana si Mihaela!”

“Daca esti intr-un inceput al explorarii constiintei, si vrei mai mult, dar esti aproape innecat in informatie lipsita de cunoastere care iti ocupa timpul si mintea;

Daca ai nevoie de pace launtrica, dar o parte din tine spune ca nu a venit timpul , iar cealalta parte din tine tanjeste dupa ea;

Daca ai un rucsac in care ai adunat limitari, rani, temeri, vinovatii, neiertari dar pe care tu, de fapt, il vrei plin cu cele mai frumoase vise ale tale;

Daca simti ca a venit timpul sa-i dai sufletului ce-ti cere, dar nu stii cum, sau nu ai curaj, sau poate chiar crezi ca nu meriti;

Atunci inseamna ca sufletul tau pune piciorul in pragul eliberarii emotionale!

Fii alaturi de el, ia-l de mana si mergeti impreuna la cursul despre chakre si tehnici de eliberare emotionala!

Atentie, daca mintea nu intelege sa sustina sufletul in acest demers este mai bine sa mai astepti - pentru ca mintea nu poate percepe energiile subtile pe care sufletul le recunoaste, le simte, dar pe care ea, mintea, intr-un anumit stadiu al evolutiei sale, refuza sa le valideze!

PS - Nu uita sa-ti iei cu tine si Intuitia - veti face o echipa imbatabila!”

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT si Matrix Reimprinting acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2 si 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy – predate de Master EFT Karl Dawson, fondator Matrix Reimprinting. Ea are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor Ateliere de lucru EFT organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual.

Pentru a afla informatii in plus despre cea care urmeaza sa va insoteasca in acest curs, accesati pagina de profil: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/


Cuprinsul cursului


  Particularitatile Chakrei celui de-al Treilea Ochi
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Corespondentele Chakrei celui de-al Treilea Ochi cu corpul fizic
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata sa ramaneti asa! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita, fara a vi se solicita vreo explicatie suplimentara.

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.