0vbubhv6tpujnk1cxbyp

Chakra intai - 7 Nivele de Manifestare

Chakra Radacina - Muladhara

 

sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale:

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare. Acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea.

Cei mai multi dintre noi ne antrenam riguros in profesie si in alte zone importante din viata, totusi lucram pozitiv doar asupra catorva dintre chakre. Mintea este foarte adesea supra-dezvoltata si incearca sa traiasca pragmatic, in detrimentul abilitatilor naturale ale sufletului, in detrimentul simtirii emotiilor profunde, al starilor spirituale ale iubirii, puterii, conexiunii si intuitiei. Corpul este adesea tratat ca o masina care trebuie hranita, exersata si odihnita numai dupa ce aceasta se comporta corespunzator si isi face treaba.

Desi exista un soi de mister si neintelegeri cu privire la sistemul chakrelor, in acelasi timp exista cateva adevaruri fundamentale cu privire la acesti centri energetici de putere. Ceea ce ma fascineaza - dincolo de existenta chakrelor - este felul in care ele ne dicteaza TOT ceea ce facem in aceasta intrupare, in plan fizic si modul in care ne implinim misiunea in viata.

Sistemul chakrelor reprezinta practic, circuitul energetic ce ne permite sa experimentam fiecare aspect major al vietii.

In acest modul, ne vom ocupa exclusiv de Chakra intai – Chakra Radacina. Denumirea sa in sanscrita este Muladhara si inseamna “Radacina” sau “Baza”, dat fiind ca prin ea se face legatura cu Mama-Pamant.

Aceasta este prima dintre chakrele care guverneaza planul material. Echilibrarea Chakrei Radacina creeaza o fundatie solida pentru deschiderea chakrelor superioare – este ca si cum punem fundatia unei case in care avem de locuit multa vreme. O fundatie solida ne va asigura stabilitatea de care avem nevoie pentru a ne crea “caminul” armonios in anii ce vin.

Chakra Radacina cuprinde tot ceea ce reprezinta stabilitate in viata – hrana, apa, adapost si siguranta, dar si nevoi emotionale cum ar fi renuntarea la frica. Cand toate aceste nevoi sunt asigurate, ne simtim impamantati si in siguranta, astfel ca scade simtitor tendinta de a ne ingrijora zi de zi.


 

Tinand cont de faptul ca este responsabila cu tot ceea ce reprezinta stabilitate in viata noastra, observam ca nu i se acorda intotdeauna atentia cuvenita. Faptul ca de buna ei functionare depind supravietuirea, vitalitatea, realismul, securitatea, stabilitatea, individualitatea si chiar curajul nostru, face sa nu existe nici cel mai mic motiv spre a fi neglijata in drumul nostru spre crestere spirituala.

Ea este de asemenea, chakra prin care se scurg energiile negative sau uzate spre Pamant. Blocarea acestei chakre face ca persoana sa fie rupta de realitate (“cu capul in nori”), dar adesea apar si tulburari manifestate fizic: sciatica, hemoroizi, mancarimi anale, constipatie, obezitate, probleme cu incheieturile, sangele, sistemul imunitar si pielea.

Tot datorita blocarii acestei chakre se observa efecte si in plan social – apare imposibilitatea de a mentine o slujba sau un nivel de trai optim; determina realizarea de actiuni impuse de frica; exteriorizeaza efectele problemelor nerezolvate cu parintii in perioada adolescentei si copilariei.

Blocarea acestei chakre face ca persoana sa fie rupta de realitate (“cu capul in nori”), dar adesea apar si tulburari manifestate fizic: sciatica, hemoroizi, mancarimi anale, constipatie, obezitate, probleme cu incheieturile, sangele, sistemul imunitar si pielea.

Cand este blocat mecanismul de scurgere a energiei negative (ca si in cazul constipatiei, care face ca toxinele sa fie recirculate) se ajunge la „umflarea” rapida, de unde si expresia „parca umflat cu pompa”. Acea energie - care in mod normal trebuie dusa la „cosul de reciclare a energiilor” - fiind stocata la nivelul chakrelor inferioare, da senzatia de umflare a abdomenului.


Chakra intai – Chakra Radacina este cea care, daca nu este deblocata, curatata si reechilibrata lasa sa se acumuleze anxietatea si angoasele, face ca inflexibilitatea, neadaptabilitatea si gandirea rigida sa devina predominante, stari care atat pe plan uman cat si pe plan spiritual determina stagnarea, ceea ce in realitate se traduce prin decadere si pe care o resimtim pana la urma, prin neimplinire.

O trecere in revista a eventualelor slabiciuni manifestate la nivelul Chakrei Radacina arata astfel:

 • Devenim dezechilibrati
 • Avem dificultati in a ne manifesta in lumea fizica
 • Nu putem face ca lucrurile sa se intample cum dorim
 • Experimentam frustrari si senzatia de a fi incompleti
 • Avem incapacitatea de a ne simti “Acasa” pe Pamant
 • Tanjim dupa un loc in care sa traim si dupa o comunitate careia sa ii apartinem
 • Experimentam bolile fizice care vorbesc despre deconectarea energiei de la radacinile Vietii (vezi cauzele spiritualele ale bolilor)
 • Cunoastem o pasiune estompata pentru ceea ce ne aduce bucurie
 • Avem sentimentul ca suntem izolati sau chiar pierduti
 • Nu avem siguranta materiala

Ce poate face acest curs pentru tine:

 • Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 • Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 • Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 • Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 • Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 • Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 • Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 • Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 • Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 • Ai acces pe viata la platforma online ce gazduieste cursul

Simpla lui parcurgere iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

In modulul de fata invatam:

 • Particularitatile Chakrei Radacina – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele Chakrei Radacina cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare - Metode si Exercitii specifice Chakrei Radacina
 • Echilibrare - Metode si Exercitii specifice si generale
 

“Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat workshop-ul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu mai imi este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri).

Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici! Multumesc Liliana si Mihaela!”

“Daca esti intr-un inceput al explorarii constiintei, si vrei mai mult, dar esti aproape innecat in informatie lipsita de cunoastere care iti ocupa timpul si mintea;

Daca ai nevoie de pace launtrica, dar o parte din tine spune ca nu a venit timpul , iar cealalta parte din tine tanjeste dupa ea;

Daca ai un rucsac in care ai adunat limitari, rani, temeri, vinovatii, neiertari dar pe care tu, de fapt, il vrei plin cu cele mai frumoase vise ale tale;

Daca simti ca a venit timpul sa-i dai sufletului ce-ti cere, dar nu stii cum, sau nu ai curaj, sau poate chiar crezi ca nu meriti;

Atunci inseamna ca sufletul tau pune piciorul in pragul eliberarii emotionale!

Fii alaturi de el, ia-l de mana si mergeti impreuna la cursul despre chakre si tehnici de eliberare emotionala!

Atentie, daca mintea nu intelege sa sustina sufletul in acest demers este mai bine sa mai astepti - pentru ca mintea nu poate percepe energiile subtile pe care sufletul le recunoaste, le simte, dar pe care ea, mintea, intr-un anumit stadiu al evolutiei sale, refuza sa le valideze!

PS - Nu uita sa-ti iei cu tine si Intuitia - veti face o echipa imbatabila!”

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT si Matrix Reimprinting acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2 si 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy – predate de Master EFT Karl Dawson, fondator Matrix Reimprinting. Ea are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor Ateliere de lucru EFT organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual.

Pentru a afla informatii in plus despre cea care urmeaza sa va insoteasca in acest curs, accesati pagina de profil: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/


Cuprinsul cursului


  Particularitatile Chakrei Radacina
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare
  Corespondentele Chakrei Radacina cu corpul fizic
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

 

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata sa ramaneti asa! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita, fara a vi se solicita vreo explicatie suplimentara.


sau alege Pachetul 7 Nivele de Manifestare, cu reducere de 33% pentru cele 7 chakre principale: