Relaxarea care iti incarca bateria de Viata!

Pachet audio de sesiuni relaxare pe 4 niveluri progresive

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Astazi iti vorbesc despre Relaxare. Nu oricare! Acel tip de Relaxare care iti incarca bateria de Viata.

Am pregatit impreuna cu Dana Jula un pachet audio, alcatuit din 4 sedinte de relaxare, pe niveluri progresive: Relaxarea care iti incarca bateria de Viata.

Pentru un bun obicei NU exista PREA TARZIU sau PREA DEVREME!

Cel mai bun doctor este forta vitala din noi.


De ce sa alegi acest pachet audio?

 • Pentru ca echilibrul corp-spirit se invarte in jurul relaxarii.
 • Pentru ca nimeni nu se poate ocupa mai bine de tine, decat tu insuti/insati!
 • Pentru a intelege importanta celor 10 minute de relaxare practicata regulat: sa traiesti mult si bine, sa fii autonom pana la sfarsitul “uleiului din lampa” ta.
 • Vei intelege de ce nu te recuperezi chiar atunci cand spui/crezi ca te odihnesti!
  Mușchii, chiar si atunci cand sunt în repaus, raman contractati. E vorba de tonusul muscular rezidual, cel ce împiedică adevărata recuperare.
 • Stari depresive, tristete traita timp indelungat, frici, angoase, agitatie, furie, mahnire, gandit excesiv - toate contribuie la golirea completa a bateriei de viata (situata la nivelul energiei rinichilor). Acesta este terenul favorabil declansarii tuturor patologiilor.


Sa nu crezi ca sa te relaxezi, inseamna sa..“nu faci nimic”. Si daca nu faci nimic, nu se intampla nimic!

Relaxarea este de o eficacitate indirecta, invizibila, progresiva. Este o arta subtila de a alege sa-ti menajezi corpul de uzura nejustificata care doar se acumuleaza.

In afara de timpul cronologic (ce iti arata ceasul) mai exista un timp. Acela al gratiei care ne revigoreaza. E legat de ritmul natural al vietii. Relaxarea ne sustine sa traim in acest ritm.


*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Un corp echilibrat si sanatos, favorizeaza un spirit clar: un mental puternic, emotii echilibrate.
Un organism bolnav, sau slabit, provoaca tulburari psihologice, performante intelectuale slabite si apatie mentala.


In Medicina Traditionala Chineza NU EXISTA SIMPTOM ORFAN! Totul e in conexiune cu cele 3 comori:

 • Esenta vitala
 • Dinamismul: in stransa legatura cu bateria de viata si miscarea libera a energiei in corp
 • Activitatea mentala si emotionala


 • 1. Esenta vitala

Imagineaza-ti ca la nastere ai primit o lampa cu ulei. Ti s-a spus ca din acel moment, uleiul se consuma si nu poate fi completat. Cand tu vei parasi aceasta lume, lampa se stinge singura.

In acest ulei se regaseste vitalitatea cu care te-ai nascut, influenta ultimelor trei generatii dinaintea ta, pozitia planetelor si stelelor la momentul nasterii tale.


De acest ulei trebuie sa ai grija toata viata, sa nu il irosesti. Cum poti sa il irosesti? Extrem de simplu. De fiecare data cand esti obosit si te fortezi sa continui, de fiecare data cand esti surmenat, de fiecare data cand corpul iti spune stop si tu faci orice altceva decat sa te opresti.


In toate acele situatii tu apelezi la uleiul pretios (ca sa poti continua), scurtandu-ti astfel viata. Unii dintre noi ajung sa traiasca uneori doar din acel ulei, avand complet descarcata bateria de Viata. Depresiile profunde si epuizarea, tot aici intra.Dinamismul: in stransa legatura cu bateria de viata si miscarea libera a energiei in corp


 • 2. Dinamismul: in stransa legatura cu bateria de viata si miscarea libera a energiei in corp

Bateria de viata se gaseste in «energia Rinichilor» in Medicina Traditionala Chineza. Dispunem de aceasta baterie pentru ca suntem autonomi. Si ca orice baterie, ea trebuie reincarcata!

Relaxarea este pilonul central, alaturi de respiratie, pentru incarcarea acestei baterii.
Vitalitate inseamna o cantitate suficienta de energie de calitate!


 • 3. Activitatea mentala si emotionala

Medicina Traditionala Chineaza abordeaza activitatea mentala si emotionala ca manifestari ale spiritului. Si noi ne referim la «o stare de spirit» buna sau mai putin buna. Aceasta activitate mental-emotionala consuma multa energie. Este important sa realizam ca fara sa ne ocupam de reincarcarea bateriei de viata, nu putem ajunge prea departe.



Sa stii ca tot ce ai citit pana aici, are legatura cu relaxarea!

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

10 minute de relaxare bine ghidata reprezinta echivalentul a 3 ore de somn reparator la nivelul bateriei noastre de viata!

Longevitatea e definita de centenarii autonomi, ca fiind un cokteil ce contine: # Stare de spirit # Suras # Deschidere # Igiena de viata # Rezilienta.

Iar relaxarea include aceste 5 ingrediente. Pentru buna circulatie a energiei si lichidelor din corpul tau!

Inainte de materie este energia. Suntem constituiti din 0.0001% materie si 99.9999% energie. Gand, emotie, senzatie, sentiment, totul e energie.

Sangele, limfa, apa, si toate lichidele interstitiale provoaca stagnari, inflamari, dureri, accidente, daca nu circula liber: «rubor, calor, dolor» (roseata, caldura/umflatura, durere), din antichitate pana astazi, acesta e raspunsul corpului la orice agresiune!

O libera circulatie care este posibila si naturala intr-un corp si o minte in armonie.
Alternanta intre fazele de activitate si cele de repaus sunt expresia armoniei yin-yang: lichidele, energia in miscare constanta, spiritul calm, atentia focalizata.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

“Relaxarea care iti incarca bateria de Viata” este un pachet audio format din 4 sedinte de relaxare, pe niveluri progresive pe care l-am pregatit cu mult drag, exact pentru acest lucru: pentru incarcarea bateriei de Viata!

Nu vrem sa “iti vindem” acest pachet.

Cel mai important este sa iti oferim inainte de toate, continut valoros ca sa intelegi si sa simti beneficiile Relaxarii. Si sa nu-i mai crezi pe cei care te-au invatat ca pentru a fi productiv, trebuie sa FACI, inainte de A FI.


CE PRIMESTI:

- 4 sesiuni audio pe niveluri progresive (cate una pentru fiecare interval de 15 zile, in total rezultate garantate in 2 luni)

- instructiuni audio de folosire si model jurnal de constientizare progres

- webinar "Relaxarea care iti incarca bateria de viata" (format audio, video, meditatie de armonizare, extrase exercitii, materiale suport)

- meditatie de relaxare prin centrare

- exercitiu EFT de eliberare a rezistentelor si obtinerea motivatiei de a practica

- Garantie totala: risc zero! Daca practici zilnic, timp de 2 luni si nu ai castigat vitalitate, sanatate, calm, incredere, curaj, luciditate, iti returnam banii integral!

Ne trimiti un mesaj, ne arati extras din jurnal – notite succinte, dupa indicatorii tai - ceea ce ai vrut sa masori in viata ta, inainte si dupa relaxare. Noi iti vom pune acest instrument de evaluare la dispozitie, astfel incat sa il poti folosi cu usurinta.”

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

“Ce imi place la cursul asta e segmentarea pe care ati facut-o si partea "progresiva"!

Intampina perfect 2 nevoi: cea de "timp" (simti ca iti POTI oferi 15 min. o data, de doua ori pe zi; pentru persoane cu stres si anxietate la nivel cronic - care au cel mai mult nevoie de asa ceva, dar si cele mai mari rezistente - o practica in doze mici, manevrabila, e la fix!).

Apoi nevoia de a deveni autonom - e chiar un curs, te INVATA CUM sa faci singur (aveti si partea practica si partea de jurnal/constientizare progres si exercitii de sustinere a motivatiei). Odata invatata practica, o ai in tolba ta, acolo, oricand ai nevoie ❤️

In plus, ideea e sa NU adormi - deci iar zic, 10-15 min e perfect (foloseam alte metode pana acum, adeseori cand eram deja epuizata) si fara sa va ascult pe voi NU mi-ar fi picat fisa, desi pare atat de logic – adormeam.. si simteam cumva, ca "pierdeam" esenta.

Pe o scara de la 0 la 10, feedback-ul meu la prima sesiune este:

 • Oboseala a scazut de la 3 la 1
 • Iritarea a scazut de la 9 la 3
 • Deznadejdea a scazut de la 5 la 0
 • Frica a scazut de la 4 la 0

In concluzie, un alt curs minunat! Multumesc cu recunostinta!❤️”

Liana F.

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1,2,3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si materialelor video realizate.

Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


In acest curs, sunt acompaniata de partenera mea, Daniela Jula pe care v-o prezint aici:

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata acest lucru! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita.

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).