Program online EFT pentru Tine

- Cum sa folosesti corect EFT in practica personala -

*Setarea accesului la programul online nu se face automat, drept pentru care va rugam sa urmariti un email cu detaliile de logare (acesta este trimis imediat ce verificam inscrierea pe platforma de plati electronice).

Esti gata sa inveti o tehnica de reducere a stresului, sustinuta de peste 130 studii clinice publicate?

Participa online la “Workshopul EFT – Cum sa folosesti corect EFT in practica personala”, pe care il organizez pe 4 directii de actiune:

  1. EFT pentru rezolvarea ingrijorarii si a stresului
  2. EFT pentru problemele fizice si diminuarea durerilor
  3. EFT pentru eliberarea oboselii si cresterea nivelului de energie
  4. Webinar de consolidare “Cum sa fii propriul tau terapeut” - Metoda Filmului, cea mai apreciata in EFT


Ce reusesti sa inveti si sa practici in acest curs online:

  • Cum sa aplici EFT, astfel incat sa iti cureti blocajele energetice si sa obtii eliberarea fizica, mentala si emotionala atat de necesara
  • De ce oamenii care aplica EFT corect, reusesc sa treaca mai usor de la ingrjorare, stres, anxietate, lipsa de speranta, lacrimi, depresie, deruta, neputinta, oboseala, furie sau frustrare, la mult dorita stare de calm, incredere, relaxare si tot ce presupune o perspectiva sanatoasa asupra vietii
  • Cum sa operezi cu tehnici verificate de eliberare emotionala si de ce asta e cel mai important factor pentru a obtine o rata de succes rar intalnita la alte metode
  • Cum sa aplici EFT, ca sa schimbi cu usurinta filtrele prin care ti-ai trait viata pana acum
  • Cum sa iti depasesti limitarile, prin intrebari si tehnici sigure pentru a ajunge la cauzele profunde ale problemelor fizice si emotionale
  • Cum sa aplici Reteta de baza, astfel incat sa integrezi cu usurinta tehnicile in practica personala

Instructorul Dvs.


Liliana Stanciu
Liliana Stanciu

Liliana Stanciu este Master Trainer EFT acreditat international, Practician EFT Nivel 1, 2, 3 si Matrix Reimprinting, conform cursurilor EFT-MR Academy. Ea si-a urmat pregatirea la Londra, direct sub indrumarea lui Karl Dawson – Master EFT si fondator al Matrix Reimprinting.

Liliana are o experienta de lucru vasta, atat datorita numeroaselor ateliere de lucru organizate incepand cu anul 2011, cat si a sedintelor de lucru individual, emisiunilor televizate si a materialelor video realizate pe canalul sau youtube. Detalii suplimentare: https://eliberareemotionala.ro/despre-mine


Ma bucur mult ca ai ajuns in fata acestei informatii! Numele meu este Liliana Stanciu si practic Tehnici de Eliberare Emotionala in mod profesionist, inca din 2011.

De-a lungul timpului, am putut sa observ cu claritate, modul in care cauzele fiecarei suferinte simtite intr-un moment sau altul, erau strans legate de felul in care am perceput realitatea in copilarie.


Programarea mentala se petrece la nivel subconstient, in prima parte a vietii noastre. Daca avem probleme, asta se intampla pur si simplu pentru ca ne-am nascut intr-o lume in care si cei din jurul nostru au probleme, iar noi am invatat sa “le facem fata”, in acelasi fel in care si ei le-au facut fata.

Pana la varsta de 7 ani, creierul practic are principala caracteristica a unui burete si absoarbe informatiile in totalitate, fara sa aiba vreun filtru care sa determine ce are valoare de adevar si ce nu. “Adevarul” nostru si programele care ne ruleaza viata in proportie de peste 90%este dat de mediul si circumstantele in care am crescut.


Programul "Workshop EFT - Cum sa folosesti corect EFT in practica personala" cuprinde 4 intalniri, cate una pentru fiecare modul de workshop, pe temele de mai sus.

Insa nu doar atat!

Ai prilejul de practica repetata, la fiecare grupa nou formata.


Apasa pe sageata ce extinde "Cuprinsul" de mai jos, ca sa vezi toate instrumentele de lucru din partea teoretica si practica.


Intalnirile de practica sunt in direct si sunt gratuite indiferent de momentul inscrierii (grupele care au trecut deja prin curs pot participa si la sesiunile noilor grupe).

Se asigura inregistrarile intalnirilor


Profita de reducerea de 40% investind doar 589 lei pentru intregul program.


Cuprinsul cursului


  WEBINAR pentru rezolvarea ingrijorarii si a stresului - aprofundare
Disponibil in zile
zile dupa inregistrare

In Workshopul EFT inveti tehnici prin care:


  • Iti rezolvi ingrijorarea si stresul. Este demonstrat si masurat deja, ca EFT scade nivelul de cortizol, hormonul stresului. Prea mult cortizol poate duce la scaderea functiei imunitare si in cele din urma, ne poate afecta sanatatea fizica. Afla cum sa aplici EFT si exerseaza in mod practic pe aceasta tema - inregistrari cu acces imediat.


  • Iti rezolvi problemele fizice si asiguri diminuarea durerilor. Durerea este un lucru foarte real, dar dificil de masurat in mod obiectiv. Cercetarile arata ca starea de spirit negativa amplifica senzatiile de durere in organism. EFT functioneaza cu succes pentru rezolvarea durerilor cronice si a problemelor fizice - inregistrari cu acces imediat.


  • Eliberezi oboseala si iti asiguri cresterea nivelului de energie. Daca se intampla sa ai vreo problema legata de sanatatea fizica, mentala sau emotionala, in mod sigur trebuie sa iti duci atentia spre calitatea somnului, eliberarea oboselii si cresterea nivelului de energie. EFT reprezinta noua “cafea” pe care o poti alege, ca strategie utila in aceasta directie - inregistrari cu acces imediat.


  • Inveti Cum sa fii propriul tau terapeut - Webinar de consolidare - inveti sa urmaresti firul corect al tehnicilor EFT, astfel incat sa te asiguri ca aplici reteta personalizat, exact pentru ceea ce iti trebuie - inregistrare accesibila imediat.


Insa adevaratul Dar pe care il primesti este transformarea personala.

Asigura-te ca inveti sa lucrezi energetic in directia potrivita pentru tine, pentru echilibrul fizic, mental si emotional.

Eu ma asigur sa fac tot ce trebuie pentru a te asista.


Ce primesti:

  • 4 webinare – atat inregistrari cat si lucru in direct, instrumente si materiale suport,
  • 4 saptamani de lucru impreuna, multiple constientizari, eliberari, explicatii, exercitii practice, diagrame, materiale audio-video si surprize.
  • Sesiuni de Raspunsuri la intrebari, in cadrul fiecarui modul de Workshop EFT


Apasa pe sageata ce extinde "Cuprinsul" de mai sus, ca sa vezi structura in detaliu, cu toate instrumentele de lucru din partea teoretica si practica.


Nu cred ca am de ce sa te conving in vreun fel, ca subiectele alese reprezinta teme de maxima importanta pentru fiecare dintre noi.

Sper doar sa alegi aceasta oferta anume gandita in aceasta perioada cu un discount de 40% si sa intelegi ca e speciala pentru vremurile pe care le traim!


Vezi daca aceste subiecte sunt de interes si pentru tine si invata cum sa folosesti corect EFT in practica personala:

  • EFT pentru rezolvarea ingrijorarii si a stresului
  • EFT pentru problemele fizice si diminuarea durerilor
  • EFT pentru eliberarea oboselii si cresterea nivelului de energie
  • Invata sa fii propriul tau terapeut


Iti mulțumesc ca dai mai departe!

Cu drag,

Liliana

Intrebari frecvente


Cand incepe si se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se termina niciodata! :) Ritmul este specific fiecaruia si veti hotari in functie de prioritati, cand il incepeti, cand il parcurgeti si cand il finalizati.
Cat timp il pot accesa?
Cum suna "tot timpul din lume"? :) Dupa inregistrare aveti acces nelimitat la acest curs, atat timp cat doriti. Il puteti accesa de pe orice dispozitiv aveti la indemana.
Ce se intampla daca sunt nemultumit de curs?
Nu mi-as dori vreodata acest lucru! Daca sunteti nemultumit, pur si simplu contactati-ma in 30 zile de la data achizitiei si vi se va restitui suma investita.